Spuma de banane si capsune

Actualizat: 08 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Acest desert usor si indragit de copii si adulti deopotriva poate fi consumat in siguranta de persoanele diagnosticate cu dislipidemie, intrucat contine mai putin de un gram de grasimi in fiecare portie consumata.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Introduceti capsunele, bananele si zaharul in recipientul blenderului.
  2. Procesati-le la viteza redusa, pana se transforma intr-un piure fin.
  3. Transferati apoi pasta obtinuta intr-un bol racit in prealabil (din metal, in mod ideal).
  4. Adaugati peste fructe iaurtul si frisca bine batuta si amestecati cu o spatula, incorporand cele doua ingrediente treptat.
  5. Turnati spuma de banane si capsune in 5 recipiente mici si introduceti-le la congelator timp de 4 ore.
  6. Lasati-le in frigider inca o ora inainte de servire (pana cand se decongeleaza).

Citeste si despre:

Ce culoare are dieta dumneavoastra? Proteinele: tipuri, alimentatie si cantitatea necesara Dieta pentru copii supraponderali! Despre potasiu si sanatatea inimii 10 gustari care reduc nivelul de colesterol 7 retete de smoothie pentru suplimentarea aportului de proteine Capsunile: surse naturale de antioxidanti Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esențiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Merele si bananele in alimentatia copiilor Bananele: surse naturale de slabit Banana, alimentul care poate imbunatati vederea Bananele verzi - informatii nutritionale si beneficii pentru sanatate Cele 12 minuni ale bananelor pentru sanatate Beneficiile cojilor de banana Motive pentru care este recomandat sa consumati capsuni
Cere sfatul medicului ×