Salata de fructe cu proprietati antiinflamatorii

Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Alimentele permise in tratarea urticariei sunt cele usor de digerat, care nu cresc nivelul inflamatiilor in organism: fructele proaspete, legumele fierte (morcovii, orezul), branza de vaci, carnea de vita fiarta, painea prajita, apa plata si ceaiul de musetel.

Printre alimentele interzise se numara conservele, carnea tocata, pestele si fructele de mare, ouale, lactatele sau bauturile pe baza de cofeina.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati intr-un bol mic coaja de lamaie, sucul citricelor si mierea.
  2. Intr-un alt bol mare, adaugati cubuletele de papaya, ananas, fructele de padure si feliile de mar.
  3. Turnati deasupra dressingul din bolul mic si amestecati usor, astfel incat toate fructele sa fie bine acoperite.
  4. Garnisiti salata cu efect antiinflamator cu migdalele maruntite.

Citeste si despre:

Minune intr-un bol: salata de fructe Salata de ton cu avocado Salata de varza rosie cu mere Salata de somon cu piersici Salata de dovlecei cu fructe Salata de fructe Salata asortata cu carne de curcan „Pestisorul de Aur” – campania aniversara prin care Möller’s celebreaza 170 de ani Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – alege apa potrivita pentru inima, muschi si sistem nervos Salata de pui cu paste Salata de ton cu mazare Dieta de detoxifiere cu fructe Pizza cu fructe Salata mediteraneana cu fasole si ton Salata de capsuni cu spanac Salata cu pui, masline si portocale