Salata de fructe cu proprietati antiinflamatorii

Actualizat: 17 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Alimentele permise in tratarea urticariei sunt cele usor de digerat, care nu cresc nivelul inflamatiilor in organism: fructele proaspete, legumele fierte (morcovii, orezul), branza de vaci, carnea de vita fiarta, painea prajita, apa plata si ceaiul de musetel.

Printre alimentele interzise se numara conservele, carnea tocata, pestele si fructele de mare, ouale, lactatele sau bauturile pe baza de cofeina.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Amestecati intr-un bol mic coaja de lamaie, sucul citricelor si mierea.
  2. Intr-un alt bol mare, adaugati cubuletele de papaya, ananas, fructele de padure si feliile de mar.
  3. Turnati deasupra dressingul din bolul mic si amestecati usor, astfel incat toate fructele sa fie bine acoperite.
  4. Garnisiti salata cu efect antiinflamator cu migdalele maruntite.

Citeste si despre:

Piersicile, fructele verii care fac miracole pentru sanatate Beneficiile pe culori ale fructelor si legumelor Beneficiile fructelor si legumelor de vara Topul alimentelor cu rol antiinflamator Gastrita. Regim alimentar Beneficiile medicale ale condimentelor si mirodeniilor Capsunile: surse naturale de antioxidanti Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Vitamine si minerale esentiale pentru o piele frumoasa Caisele beneficii, informatii nutritionale si retete sanatoase Semintele de dovleac, un adevarat elixir pentru sanatate! Corpul tau: tot ce nu stii despre el! Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima Alimente recomandate pentru artrita reumatoida
Cere sfatul medicului ×