Placinta cu dovleac

Publicat: 12 Ianuarie 2009 | Actualizat: 27 Octombrie 2014

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade C
  2. Intr-un castron mare se mixeaza bine crema de branza, indulcitorul si vanilia.
  3. Se adauga ouale cate unul si se amesteca in continuare.
  4. Se intinde in tava de copt o bucata de aluat.
  5. Se amesteca dovleacul si condimentele cu restul aluatului.
  6. Se adauga apoi si acesta in tava, peste primul.

Va dorim pofta buna!


Email

Tratament natural in infectiile tractului urinarTratament natural in infectiile tractului urinar

Citeste si despre:

Semintele de dovleac, un adevarat elixir pentru sanatate!

Pepenele galben - beneficii pentru sanatate si informatii nutritionale

9 sfaturi pentru a reduce caloriile de sarbatori!

Alimentatia corecta pe timp de iarna

Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori

Anemia feripriva- simptome, cauze si remedii naturale

Ulcerul venos se poate vindeca!

Ce trebuie sa stii despre infectiile urinare: simptome si tratament

8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta

Condimente si ierburi aromatice pe care merita sa le incercati

Diete specifice pentru detoxifiere

Topul alimentelor cu rol antiinflamator

10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea