Pandispan

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Deserturile din regimul pentru duodenita trebuie sa fie uscate, bine gatite si cu cat mai putin zahar. Pandispanul clasic este o reteta de care pacientii cu duodenita se pot bucura in timpul regimului!

Ingrediente:

Mod de preparare:

Inainte de a incepe prepararea pandispanului, este recomandat sa scoti ouale din frigider cu cel putin 2-3 ore inainte, intrucat trebuie sa fie la temperatura camerei.

Sparge ouale intregi intr-un castron, adauga sarea si zaharul si freaca-le cu mixerul cateva minute bune, pana cand isi maresc volumul si compozitia devine lucioasa. Scoate paletele mixerului, ia o lingura si adauga treptat faina. Incorporeaza faina doar cu miscari de sus in jos.

Tapeteaza o forma rotunda sau de chec cu unt si faina si toarna uniform aluatul. Preincalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius si baga pandispanul in el, timp de 25 de minute.


Citeste si despre:

Dieta cu pepene verde Ciresele beneficii si retete delicioase Cum tii dieta daca suferi de gastrita sau ulcer Retete sanatoase de toamna Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase Prunele - beneficii si retete sanatoase 6 retete sanatoase de vara Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esențiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Dovleacul, beneficii si retete sanatoase 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat 4 retete de desert sanatoase si apetisante Quinoa, informatii utile si retete sanatoase 5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber Caisele beneficii, informatii nutritionale si retete sanatoase
Cere sfatul medicului ×