Orez cu lapte, banane si nectar de agave
Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Aceasta reteta contine alimentele recomandate pentru reglarea tranzitului digestiv accelarat, avand un efect calmant si oprind episoadele diareice neplacute.
Ingrediente
- 1 cana orez cu bobul lung
- 2 cani de apa
- 2 banane mari, bine coapte
- 2 cani si jumatate de lapte degresat (sau lapte de soia)
- 2 lingurite de nectar de agave
Mod de preparare
- Spalati bine orezul, apoi introduceti-l intr-o oala, alaturi de apa, lasandu-l la fiert la foc mic.
- Acoperiti oala, dar amestecati din cand in cand, pana se absoarbe apa si orezul devine fraged.
- Lasati orezul la racit 10 minute.
- Intr-un bol separat, zdrobiti bananele, astfel incat sa obtineti un piure fin.
- Turnati deasupra orezul fier, laptele incalzit putin si nectarul de agave.
- Serviti imediat.