Ciorba de peste cu legume

Publicat: 12 Ianuarie 2015 | Actualizat: 12 Ianuarie 2015

Ciorbele de peste cu legume taiate in bucati mari sunt recomandate in tratarea constipatiei, fiind totodata si preparate sanatoase pentru toti membrii familiei. Contin grasimi esentiale, vitamine, minerale si fibre, fiind sarace in calorii, dar foarte gustoase.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o oala mare, la foc potrivit. Adaugati ceapa si usturoiul si sotati-le aproximativ 4 minute, apoi turnati peste rosia si pasta de tomate. Acoperiti oala si lasati-le la gatit circa 10 minute.

Turnati peste o cana de apa, vinul alb si adaugati pestele. Lasati totul la fiert pana cand carnea se patrunde bine, apoi completati ciorba cu borsul. Dupa un clocot, asezonati cu condimentele si stingeti focul. Serviti preparatul imediat.


Email

Citeste si despre:

Cat inseamna o portie de fructe sau legume?

Ghid de cumparare a alimentelor congelate

Alimentatia si varsta - Rolul fibrelor in dieta

Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa pe timp de vara

Alimentatia corecta a copiilor

Depresia – cauze, simptome, tratament

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Vesti bune pentru cei care sufera de LUPUS

Revino-ti dupa sarbatori

Secrete culinare pentru pacientii cu poliartrita reumatoida

Sfaturi pentru dieta alimentara de vara

Dieta pentru sanatatea rinichilor

Normele de igiena privind unitatile pentru ocrotirea, educarea si instruirea copiilor si tinerilor