Ciorba de peste cu legume

Actualizat: 12 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ciorbele de peste cu legume taiate in bucati mari sunt recomandate in tratarea constipatiei, fiind totodata si preparate sanatoase pentru toti membrii familiei. Contin grasimi esentiale, vitamine, minerale si fibre, fiind sarace in calorii, dar foarte gustoase.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o oala mare, la foc potrivit. Adaugati ceapa si usturoiul si sotati-le aproximativ 4 minute, apoi turnati peste rosia si pasta de tomate. Acoperiti oala si lasati-le la gatit circa 10 minute.

Turnati peste o cana de apa, vinul alb si adaugati pestele. Lasati totul la fiert pana cand carnea se patrunde bine, apoi completati ciorba cu borsul. Dupa un clocot, asezonati cu condimentele si stingeti focul. Serviti preparatul imediat.


Citeste si despre:

4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat 3 retete sanatoase cu peste care scad riscul artritei reumatoide Ciorba de vacuta Salata de legume cu peste Mit si realitate despre uleiul de peste Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste Viata dupa AVC: Un pacient de 67 de ani a fost recuperat cu succes in spitalul din orasul medical Ce se intampla daca ignori micoza unghiei? Riscuri ascunse pentru sanatate Beneficiile consumului de peste Peste Ceviche Care sunt efectele uleiurilor de peste asupra organismului? File de peste cu sos de rosii Beneficiile uleiului de peste asupra sanatatii Peste cu lamaie si usturoi Alergiile la peste