Sanatatea incepe din copilarie!

Publicat: 02 Iunie 2010 | Actualizat: 02 Iunie 2010

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Nu stii cum sa iti convingi copilul sa renunte la o acadea pentru un mar? Sau sa prefere un fresh de portocale, facut in casa, in locul unei sticle de suc? Esti ingrijorat ca piticul tau prefera desenele animate in schimbul mersului in parc cu rolele sau bicicleta? Cauta veverita Secom prietena copiilor de pretutindeni si ea te va ajuta!

Veverita Secom si-a facut aparitia pentru prima data la Baby Expo, lansand astfel campania “Sanatatea incepe din copilarie!” - o campanie Secom care isi propune educarea copiilor si a parintilor in ceea ce priveste un stil de viata sanatos. In fiecare week-end din luna iunie veverita va merge in parcurile bucurestene, invatandu-i pe copii sa manance multe fructe si legume, sa faca sport, sa respecte regulile de igiena, intr-un cuvant te va ajuta pe tine, draga mamica sau tatic, sa iti convingi piticii sa traiasca sanatos. O puteti gasi pe 5 si 6 iunie in parcul Herastrau, pe 12 iunie in Cismigiu, 13 iunie in Moghioros, 26 iunie in Tineretului si pe 27 iunie veverita va vizita Oraselul Copiilor.

Pe tot parcursul campaniei, veverita va imparti brosuri si pliante, mostre de suplimente alimentare atat de necesare dezvoltarii armonioase a copilului tau si te va consilia pe tine, parinte, cu privire la alimentatia si educarea copiilor. Pentru micuti, veverita are in tolba baloane si multe sfaturi. Nu uitati, daca intalniti veverita sa ii cereti un talon de participare la tombola! La finaluil campaniei, prin tragere la sorti, poti castiga o bicicleta pentru copilul tau!

Mai multe informatii sunt disponibile pe Blog-ul companiei Secom. Acceseaza www.secom.ro!

Aspergillus fumigatus - poate duce la complicatii in cazul bolnavilor de Covid-19 Aspergillus fumigatus - poate duce la complicatii in cazul bolnavilor de Covid-19

De ce apar tulburari ale circulatiei venoase?De ce apar tulburari ale circulatiei venoase?

Lucrarile la o autostrada din Romania sunt îavans fata de graficul asumatLucrarile la o autostrada din Romania sunt îavans fata de graficul asumat

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Cum se reflecta abuzurile din copilarie in relatiile varstei adulte

8 moduri de a va mentine sanatatea gurii

Exercitii pentru sanatatea ochilor

Superalimente pentru sanatatea oaselor