Interactivitate, noutati si informatii despre practica farmaceutica si profesia de farmacist la HOUSTON FARMA PRACTIC EDITIA III SINAIA

Actualizat: 01 Martie 2011

Houston NPA organizeaza in perioada 11 – 13 martie 2011, la Hotel Rina, Sinaia (Bld. Carol I, nr. 8, Sinaia, jud. Prahova), “Houston Farma Practic”, a treia manifestare dintr-o serie de evenimente regionale dedicate farmacistilor si asistentilor de farmacie. Editia a treia va reuni peste doua sute de farmacisti din judetele Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova si Arges.

Programul Houston Farma Practic este acreditat de Colegiul Farmacistilor din Romania, temele dezbatute fiind selectate in urma unui sondaj de opinie efectuat in randul participantilor, iar minim o treime din durata fiecarei prezentari este alocata sectiunii de intrebari si raspunsuri. Evenimentele regionale din seria Houston Farma Practic (HFP) isi propun sa abordeze intr-un mod inovativ comunicarea informatiei medicale de calitate catre farmacist si sa puna accentul atat pe ceea ce isi doresc sa afle farmacistii, cat si pe dialogul cu acestia.

Moderatorii acestei editii sunt: prof. dr. Dumitru Lupuliasa, presedinte al Colegiului Farmacistilor din Romania (vineri 11 martie) si prof. dr. Petru Armean, Manager General al Spitalului Clinic "Prof. dr. Th. Burghele" Bucuresti (sambata 12 martie).

Dintre lectorii confirmati fac parte:

Prof. dr. Dumitru Lupuliasa - Presedinte Colegiul Farmacistilor Romania
Asist. Med. Prin. Generalist Carmen Doina Mazilu - Presedinte OAMMR Bucuresti
Farm. Ioana Cacovean - Presedinte Patronatul Farmacistilor din Romania
Prof. dr. Adrian Georgescu - Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu Bucuresti
Dr. psih. Letitia Dobranici - Spitalul Universitar CFR 2 Bucuresti
Conf. univ. dr. Manole Cojocaru - Presedinte Societatea Romana de Medicina de Laborator
Asist. univ. Oana Deleanu - Institutul de Pneumologie Prof. Dr. Marius Nasta Bucuresti
Conf. dr. Gabriel Popescu - Institutul de Boli Infectioase Matei Bals Bucuresti
Dr. Adrian Cacovean - medic chirurg cardiolog, Spitalul Judetean de Urgenta Ramnicu Valcea
Dr. Marius Uscatu - Centrul de Chirurgia Piciorului Bucuresti
Prof. dr. Petru Armean - Manager General Spitalul Clinic Th Burghele, Bucuresti
Farm. spec. Horvath Geza

In urma sondajului de opinie realizat printre participanti, acestia s-au aratat interesati de abordarea urmatoarelor teme la eveniment: produse nou lansate pe piata, interactiuni medicamentoase, legislatie farmaceutica, produse permise in sarcina, piata de medicamente din Romania, homeopatie, diabet, complicatii diabet-neuropatie, tratamentul cu AINS, dieta si nutritie, produse care dau dependenta, celule stem, probiotice, produse cu precautii (gravide, copii), tratamentul cu antibiotice, medicamente in programe nationale, stres/insomnii, hepatite, terapia durerii, intoxicatii medicamentoase, vaccinuri facultative.

Programul stiintific se va desfasura vineri (11.03.2011) intre orele 16.00 si 19.00; sambata (12.03.2011) intre orele 09.00 si 16.00, duminica fiind program liber. Taxa de participare pentru 2 zile este de 150 ron/persoana si include: cazare 2 nopti, 1 pranz, 2 cine, coffee-break si accesul la lucrarile conferintei. Numarul locurilor este limitat.
Pentru informatii despre inscriere si eveniment, va rugam contactati pe: Corina Stancu, Coordonator evenimente (email: [email protected] ; telefon: 0723.856.179).

Interactiv: Cand trebuie sa luati in considerare o interventie chirurgicala, in cazul in care aveti probleme cu spatele Noi abordari in fitness Educatia medicala continua BABY EXPO, Editia 34 de Primavara isi deschide portile Cloralhidrat Infertilitatea - sterilitatea Cresterea si dezvoltarea in perioada 1-12 luni Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Nicotina Cocaina EMC - medici de familie in Programul de diabet Cauze surprinzatoare ale durerilor Cand mergem cu copilul la logoped? Informatii despre cancerul cervical pe care orice femeie trebuie sa le cunoasca Informatii despre sanatatea orala
Cere sfatul medicului ×