Imunofix – un produs nou pentru imunitate, de la o companie cu traditie in sanatate

Publicat: 30 Octombrie 2020 | Actualizat: 30 Octombrie 2020

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

In anul in care implineste 65 de ani de activitate neintrerupta , Antibiotice vine in sprijinul romanilor si a sanatatii acestora lansand Imunofix, un supliment alimentar din gama Nutriensa.

Imunofix este un produs destinat sustinerii sistemului imunitar, cu un rol important in protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, in reducerea oboselii si extenuarii, scurtarea perioadei de recuperare a organismului si mentinerea sanatatii aparatului respirator.

Imunitatea este capacitatea organismului de a se proteja de virusuri, bacterii si toxine, astfel incat sa ramana sanatos. in conditiile in care sezonul rece 2020-2021 aduce, pe langa raceala comuna sau gripa sezoniera, si provocarea generata de noul coronavirus, ar trebui sa acordam o atentie sporita sistemului nostru imunitar, comparativ cu anii anteriori, nepandemici, intrucat imunitatea reprezinta o bariera impotriva oricarui virus, inclusiv a noului coronavirus.

In acest context, Imunofix este fix ce trebuie sanatatii sistemului imunitar. Efectele benefice asupra acestuia sunt atribuite actiunii sinergice ale celor 4 componente din combinatia unica a produsului: zinc (un mineral esential), extractul natural de hibiscus sabdarifa standardizat in vitamina C si principiile active ale doua specii de echinacea (Echinacea purpurea si Echinacea augustifolia).

Imunofix se prezinta sub forma de comprimate filmate, ce se administreaza pe cale orala astfel: preventiv, in perioada de tranzit dintre anotimpuri si de adaptare a organismului la temperaturi scazute - se administreaza 1 comprimat pe zi (se poate administra pana la 8 saptamani consecutiv) sau in cazul aparitiei manifestarilor specifice unui sistem imunitar deprimat - se administreaza cate 2 comprimate pe zi, in timpul mesei, dimineata si seara (se administreaza in cicluri de 15 zile, cu 4 pana la 7 zile pauza).

Un singur comprimat Imunofix contine 10 mg zinc, 500 mg Echinaceea( 250 mg Echinacea purpurea – cu un continut min. 4% pilofenoli si 250 mg Echinacea augustifolia – cu un continut min. 4% echinacozida), 270 mg Hibiscus sabdarifa (min.5% vitamin C). Imunofix poate fi utilizat in dietele vegetariene.

Imunitatea( innascuta sau dobandita) este starea de echilibru a organismului, care raspunde in mod adecvat in caz de infectie sau boala. Daca, in ceea ce priveste imunitatea innascuta, aceasta are o componenta genetica pe care nu o putem controla, imunitatea dobandita este cea care se formeaza de-a lungul vietii si pe care o putem imbunatati printr-un stil de viata sanatos (alimentatie echilibrata, miscare regulata, regim corespunzator de somn si disciplina rutinei zilnice) sau prin administrarea de suplimente alimentare destinate intaririi sistemului imunitar.

Imunofix este un supliment alimentar marca Nutriensa, cu rol in functionarea normal a sistemului imunitar, disponibil deja in farmacii.

Gama Nutriensa reuneste suplimentele alimentare Imunofix, Equilibra, Soriso, Silithor, Lejer , Fluxiv, Sprinten si Fezivit C, acoperind nevoile fiecarui aparat si sistem al organismului uman: sistemul nervos central, tractul digestiv, sistemul vascular periferic, sistemul musculo-scheletic, sistemul imunitar.

Toate suplimentele alimentare ale brandului Nutriensa sunt fabricate de Antibiotice Iasi la standarde de calitate pentru medicamente, pe fluxuri de fabricatie acreditate Good Manufacturing Practice.

Imunofix este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viaa sanatos.


Email

Mentine starea de sanatate si creste calitatea vietiiMentine starea de sanatate si creste calitatea vietii

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

Devirox - produs nou de la Herbagetica cu tripla actiune: antiviral intens, imunostimulator si protector pulmonar

Beneficiile Quercetinei pentru imunitate si nu numai

Produs NOU cu Vitamina D3 si Calciu: Detrix Complex de la Herbagetica

Feronix- produs nou cu fier natural

25 de antibiotice descoperite recent de cercetatori, o speranta noua pentru medicina

Ce trebuie sa stii despre ulcerul venos si care sunt pasii de urmat in ingrijirea acestuia

Tamaia suprima inflamatia la nivelul articulatiilor

Este eficienta stimularea sistemului imunitar?

Terapie naturala vara, pentru imunitate buna toamna si iarna

Artriflex Articulatii - produs inovativ pentru tratarea durerilor articulare !

6 ingrediente naturale pentru imunitate

Onconovical cu Vitamina B17- Solutia ideala pentru imunitate

Usturoiul - produs natural pentru slabit