Hoya Vision Care: un focus continuu in suportul acordat profesionistilor in ingrijirea vederii

Publicat: 14 August 2019 | Actualizat: 19 August 2019

Solutii personalizate pentru purtatorii de ochelari


EssilorLuxottica, unul dintre cei mai mari producatori de ochelari, a anuntat ca preia grupul olandez de optica GrandVision. Hoya Vision Care isi mentine pozitia initiala avand intotdeauna in focus dezvoltarea relatiilor pe termen lung intre profesionistii in ingrijirea vederii.

EssilorLuxottica este un jucator important pe piata globala de ingrijire a vederii. Integrarea GrandVision in grup reprezinta o schimbare in dinamica evolutiei pietei de optica. Hoya sustine ferm strategia setata; urmand o abordare traditionala in furnizarea lentilelor premium de ochelari catre profesionistii in ingrijirea ochilor, ofera astfel solutii personalizate de ingrijire vizuala purtatorilor de ochelari.

Hoya garanteaza dezvoltarea si mentinerea relatiilor pe termen lung abordand in continuare relatii de parteneriat in loc sa concureze pe piata de vanzare cu amanuntul cu profesionistii in ingrijirea ochilor din intreaga lume.

Contact

Pentru mai multe informatii, contactati: Hoya Lens Romania, marketing@hoyalens.ro.

Despre Hoya Vision Care

De peste 60 de ani, Hoya Vision Care este un lider mondial in oferirea de inovatii tehnologice optice clientilor din intreaga lume. In calitate de producator de lentile de ochelari de inalta performanta, Hoya continua sa conduca inovatia tehnologiei optice cu scopul de a gasi cele mai bune solutii pentru vedere. Hoya Vision Care furnizeaza ochelari in 52 de tari si are o retea de peste 12.000 de angajati si 45 de laboratoare pe tot globul. Pentru mai multe informatii, vizitati hoyavision.com.

Despre Hoya

Fondata in 1941 la Tokyo, Japonia, Hoya este lider in furnizarea produselor inovative high tech si serviciilor bazate pe tehnologii avansate din domeniul opticii.

Hoya activeaza in domeniile asistentei medicale si tehnologiei informatiei oferind ochelari de vedere, endoscopuri medicale, lentile intraoculare, lentile optice, precum si componente cheie pentru dispozitive cu semiconductor, ecrane LCD si HDD-uri.

Cu peste 150 de birouri si filiale la nivel mondial, Hoya are in prezent o forta de munca multinationala de 37.000 de oameni.


Email

Citeste si despre:

Hoya, excelenta si performanta

8 substante nutritive care va vor optimiza vederea

Tratarea congestiei nazale si a presiunii sinusurilor

Ingrijirea picioarelor

Top 6 probleme de sanatate la barbati

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Probiotice pentru o digestie usoara de Sarbatori

Rezolutia pe 2020 - simte-te bine in pielea ta!

Teste pentru autoevaluarea vederii

Indicatiile opiozilor in tratamentul stenozei spinale

Adevarul despre ciocolata

Nu neglija tulburarile de vedere! Pot indica afectiuni grave

Ai ochii uscati? Systane te ajuta in combaterea sindromului de ochi uscat