Pui cu sos de papaya

Actualizat: 22 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Puiul cu sos de papaya este o reteta usoara, savuroasa si sigura pentru consum in insuficienta cardiaca.

Datorita ingredientelor sale sanatoase si a modului dietetic in care este gatit, preparatul poate fi inclus si in dieta persoanelor cu intoleranta la lactoza, afectiuni renale, boala de reflux gastroesofagian si sensibilitate la gluten.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Procesati pulpa de papaya in blender, apoi adaugati uleiul, mierea, ghimbirul, nucsoara, scortisoara, sare si piperul si amestecati bine.

Preincalziti cuptorul la 190 de grade Celsius. Tapetati o tava de copt cu hartie de pergament, imprastiati nucile caju pe fundul acesteia, apoi asezati pieptul de pui taiat fasii subtiri si intindeti deasupra carnii sosul de papaya. Coaceti preparatul 20-25 de minute si serviti-l imediat.


Citeste si despre:

6 produse dietetice care ingrasa Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Alimentatia sanatoasa Hormonii de crestere din carnea de pui - riscuri pentru sanatate Mango si papaya, beneficii pentru sanatate Tot ce trebuie sa stii despre consumul de carne de pui: avantaje si dezavantaje Curcan vs. pui: beneficii nutritionale Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Legatura dintre hormonii alimentari din carnea de pui si pubertatea precoce SOS pielea ultra uscata Cum abordezi problema greutatii puiului tau Pui miere in ceaiul fierbinte? Iata cat de toxic este Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Esentialul despre medicamentele eliberate fara prescriptie medicala Sfaturi utile pentru calatorii…exotice!
Cere sfatul medicului ×