Utilitatea probioticelor in tratarea afectiunilor digestive

Publicat: 26 Iulie 2010 | Actualizat: 26 Iulie 2010

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Probioticele sunt cel mai indicat remediu pentru tratarea afectiunilor digestive pentru ca refac foarte usor flora intestinala. Sunt culturi vii de bacterii asemanatoare celor care traiesc in colon si care sunt folosite drept suplimente alimentare datorita efectelor benefice pe care le au asupra organismului.
Biotics este medicamentul probiotic numarul 1 in Romania (din punct de vedere al vanzarilor catre consumatori) care ofera o protectie eficienta si naturala organismului tau. Biotics reface flora intestinala si reda starea de bine a organismului tau. Actioneaza cu blandete si este delicat cu organismul tau.

In plus, Biotics Baby poate fi folosit inca din primele luni de viata ale bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta. Pentru copiii de peste 1 an, Biotics Baby este util in timpul administrarii antibioticelor (pentru prevenirea diareei), pentru restabilirea acuta a diareei acute si in cazul copiilor alergici (Biotics Baby ajuta organismul sa faca fata mai bine alergenilor). biotics

Puteti apela cu incredere la Biotics – nu se cunosc efecte adverse ale acestuia – pentru a atenua si vindeca efectele stilului de viata modern.

Inainte de administrarea Biotics si Biotics Baby, va rugam sa cititi cu atentie prospectul.


Email
Clinici
recomandate

Reduce oboseala si extenuareaReduce oboseala si extenuarea

5 manageri de top din Romania iesiti din tipare5 manageri de top din Romania iesiti din tipare

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

Cum va protejeaza probioticele sanatatea

Cand si de ce se administreaza probioticele?

Cum sa pastrati sanatatea aparatului digestiv?

Boala Crohn - inflamatia colonului

Inflamatia din corp iti poate pune in pericol sanatatea!

6 ingrediente naturale pentru imunitate

Cum ingrijim articulatiile in sezonul rece

Remedii alternative pentru sindromul de colon sau intestin iritabil

Colita ulcerativa

Viermii si parazitii intestinali

Fereste-te de diaree si indigestii in vacante