Frigarui cu branza de capra si masline

Actualizat: 16 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Branzeturile degresate si grasimile mononesaturate din masline sunt permise in alimentatia persoanelor care sufera de dislipidemie. Branza de capra constituie o sursa excelenta de calciu, dar si de proteine. Reteta de mai jos este suficienta pentru 8 portii si poate reprezenta oricand un aperitiv original.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Amestecati semintele de fenicul, piperul, coaja si sucul de portocale intr-un bol si introduceti cuburile de branza in acest dressing. Lasati branza la marinat aproximativ o ora la temperatura camerei sau pana la trei ore in frigider.

Puneti pe fiecare bat de frigarui o frunza de menta, o jumatate de maslina, o felie de castravete si un cub de branza. Pastrati preparatul la frigider pana in momentul servirii.


Citeste si despre:

Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza Detoxifiere naturala de primavara Dieta pentru hipoglicemie 5 supe care ne ajuta sa slabim Sfaturi pentru dieta alimentara de vara Regimul alimentar dupa colecistectomie Uleiul de nuca, beneficii pentru sanatate Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esențiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Regimul alimentar in bolile de ficat Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa Retete sanatoase de toamna Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii Cum prepari sanatos sosurile si dressingurile pentru salate 4 alternative inteligente pentru micul dejun
Cere sfatul medicului ×