O singura halba de bere consumata zilnic creste riscul cancerului de prostata!

Publicat: 18 Martie 2009

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Cercetatorii avertizeaza ca o singura halba de bere consumata zilnic creste riscul aparitiei cancerului de prostata. Cu toate ca medicii sustin ca aceasta cantitate de bautura nu dauneaza sanatatii barbatilor deoarece se incadreaza in limitele normale, cercetatorii sunt de alta parere, afirmand ca o singura halba cu bere creste riscul aparitiei cancerului de prostata cu pana la 20%.

Aceasta concluzie a luat nastere in urma analizarii a 35 de studii realizate pentru a identifica legatura dintre consumul a diferite cantitati de alcool si riscul aparitiei cancerului de prostata.

Parerile legate de calitatea si veridicitatea acestui studiu sunt impartite, insa oamenii de stiinta de la Universitatea Curtin din Australia sustin ca s-au facut documentari si analize temeinice inainte de a se ajunge la aceasta concluzie.

Totodata, acestia cred ca in mare pericol se afla persoanele in varsta care consuma cantitati moderate de alcool pentru a preveni aparitia afectiunilor cardiovasculare, fara sa stie ca pot determina aparitia cancerului de prostata.


Email

Confort si relaxare pentru picioarele taleConfort si relaxare pentru picioarele tale

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia îr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia îr-un apartament

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

Un copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burticaUn copil nu spune ca sufera de anxietate, ci Ma doare burtica

Citeste si despre:

Consumul de carne si cancerul de colon

Carbohidratii sanatosi pe care ar trebui sa ii consumati zilnic

Consumul de mezeluri si cancerul de vezica urinara

Cate oua este recomandat sa consumi zilnic

Pesticidele pot creste riscul de autism?

6 ingrediente naturale pentru imunitate

Incearca aceste suplimente naturale pentru un somn odihnitor!

Vitamina C naturala si beneficiile sale pentru sanatatea copiilor

Renuntarea la carne poate duce la cresterea riscului de accident vascular cerebral?

4 motive pentru a servi o salata zilnic

Cum putem renunta la fumat fara a creste in greutate?

Cele mai consumate alimente cancerigene

Consumul de carne rosie este nociv pentru sanatate?